Anunț

Publicat pe Publicat în Anunțuri, Studenți

ÎN ATENŢIA STUDENŢILOR UNEFS

SECRETARIAT GENERAL

1. PENTRU TOATE INFORMAŢIILE SOLICITATE DESPRE PROCESUL DE ÎNVĂŢĂMÂNT, VĂ RUGĂM SA ACCESAŢI ADRESELE DE E-MAIL AFERENTE FACULTĂŢILOR DE CARE APARŢINEŢI:

secretariat_fefs_licenta@unefs.ro – pentru studenţii programelor de licenţă din cadrul Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport

secretariat_fefs_master_dppd@unefs.ro – pentru studenţii programelor de masterat din cadrul Facultăţii de Educație Fizică și Sport, și studenții programelor de formare psihopedagogică (nivelul I și II, de la ambele facultăți)

secretariat_fkt@unefs.ro – pentru studenţii programelor de licenţă şi masterat din cadrul Facultăţii de Kinetoterapie

secretariat@unefs.ro – pentru Secretariat General şi alte solicitări. Biroul Eliberări Acte de Studii va funcționa doar în zilele de miercuri și joi, între orele 9.00 – 12.00, conform programărilor realizate în baza solicitărilor transmise pe adresa de email: secretariat@unefs.ro.

2. ÎN SITUAŢII EXCEPŢIONALE, ELIBERAREA DOCUMENTELOR SOLICITATE (PE E-MAIL), SE RIDICĂ PERSONAL DE LA REGISTRATURA UNEFS, ÎN ZILELE LUNI – MARŢI, ÎN INTERVALUL ORAR 9:00-12:00 ŞI MIERCURI – JOI ÎN INTERVALUL ORAR 12:00 -14:00

3. Responsabilii fiecărei grupe, pentru anii II şi III licenţă şi II master, vor depune la Registratura UNEFS, DE LUNI – JOI, ÎN INTERVALUL ORAR 9:00 – 12:00, până în data de 15.10.2020 documentele contractuale pentru anul universitar 2020 – 2021, carnetele de student, legitimațiile de transport. Notă: documentele contractuale se descarcă de pe site-ul U.N.E.F.S. https://unefsb.ro/pentru-studenţi/contracte-studii.