pentru studenți

Anunțuri

Anunț important

Cursuri gratuite acreditate ANC

Anunț

În perioada 9 – 13 Noiembrie te aşteptăm în fiecare seară la ora 20.00 pe https://meet.google.com/chd-nprv-xon pentru a interacţiona cu antreprenori de succes în domeniu. Vrei să afli cum au reuşit ei? Ai nevoie de un sfat? Ai nevoie de un ghid/mentor?Societatea Antreprenorială Studențească din UNEFS (SAS – UNEFS) îţi pune la dispoziţie toate instrumentele […]

vezi mai mult...

„cel mai bun mod de a-ți prezice viitorul este să începi să ți-l creezi”

- Abraham Lincoln -

Carnet de note

De interes

informații generale

planuri de învățământ

Cupa "Leon Teodorescu"

Liga Studenților și Absolvenților din UNEFS împreună cu Universitatea Națională de Educație Fizică și Sport organizează Cupa "Leon Teodorescu". Competiția se adresează echipelor mixte, constituite din studenți sau absolvenți UNEFS, care se vor întrece la următoarele discipline sportive: baschet, handbal, volei, tenis și fotbal.
Detalii și înscrieri online se pot face pe pagina de Facebook a LSA-UNEFS.

Reprezentare UNEFS în competițiile sportive

Programul Erasmus

Erasmus Plus reprezintă o oportunitate de formare pentru studenţi şi cadre didactice în spaţiul academic european. Se acordă un grant (o bursă) ca sprijin financiar, pe care Comisia Europeană şi Fondul PHARE îl oferă studenţilor şi profesorilor aflaţi în mobilităţi,pentru a-şi completa cheltuielile de întreţinere într-o altă ţară.

Consiliere în Carieră