pentru studenți

Anunțuri

Anunț

CALENDARUL DESFĂȘURĂRII CONCURSULUI DE ACORDARE A GRADAȚIEI DE MERIT PENTRU PERIOADA 2020 – 2025

Anunț refaceri semestrul 2 (2019-2020)

Cererile şi chitanţele pentru refacerile disciplinelor aferente semestrului 2 se vor depune la Secretariatele facultăţilor (în programul de lucru cu publicul), până pe data de 13.03.2020. Notă: Cererea se descarcă de pe site-ul U.N.E.F.S.

Anunț sportivi de performanță SPM-IFR semestrul 2

Studenții programului de studii „Sport şi performanţă motrică”, învăţământ cu frecvenţă redusă, componenţi ai loturilor naţionale, pot depune adeverințele care le certifică statutul de sportivi și nivelul de performanță, la secretariatul facultății (în programul de lucru cu publicul), până la data de 23.03.2020 (studenţii anului 3), iar până la data de 06.04.2020 (studenţii anilor 1 […]

vezi mai mult...

„cel mai bun mod de a-ți prezice viitorul este să începi să ți-l creezi”

- Abraham Lincoln -

Carnet de note

De interes

Repartizare pe Grupe

finalizare studii

structura anului universitar

contracte

formulare

informații generale

planuri de învățământ

Cupa "Leon Teodorescu"

Liga Studenților și Absolvenților din UNEFS împreună cu Universitatea Națională de Educație Fizică și Sport organizează Cupa "Leon Teodorescu". Competiția se adresează echipelor mixte, constituite din studenți sau absolvenți UNEFS, care se vor întrece la următoarele discipline sportive: baschet, handbal, volei, tenis și fotbal.
Detalii și înscrieri online se pot face pe pagina de Facebook a LSA-UNEFS.

Reprezentare UNEFS în competițiile sportive

Programul Erasmus

Erasmus Plus reprezintă o oportunitate de formare pentru studenţi şi cadre didactice în spaţiul academic european. Se acordă un grant (o bursă) ca sprijin financiar, pe care Comisia Europeană şi Fondul PHARE îl oferă studenţilor şi profesorilor aflaţi în mobilităţi,pentru a-şi completa cheltuielile de întreţinere într-o altă ţară.

Consiliere în Carieră