pentru studenți

Anunțuri

Comisia Senatului de Organizare și Coordonare a Alegerilor (CSOCA) declanșează alegeri pentru completarea structurilor de conducere din UNEFS în perioada 4 – 17 Octombrie 2019.

Comisia Senatului de Organizare și Coordonare a Alegerilor (CSOCA) declanșează alegeri pentru completarea structurilor de conducere din UNEFS în perioada 4 – 17 Octombrie 2019.

ANUNȚ – DEPUNEREA ADEVERINȚELOR ÎN VEDEREA ACORDĂRII SCUTIRII DE FRECVENȚĂ

TERMENUL LIMITĂ PENTRU DEPUNEREA ADEVERINȚELOR LA SECRETARIATUL FACULTĂȚII, ÎN VEDEREA ACORDĂRII SCUTIRII DE FRECVENȚĂ ESTE 31 0CTOMBRIE 2019. UNITATEA EMITENTĂ TREBUIE SĂ ELIBEREZE ADEVERINȚA, CONFORM MODELULUI. DECANATUL ÎȘI REZERVĂ DREPTUL DE A VERIFICA AUTENTICITATEA ȘI VERIDICITATEA DATELOR ÎNSCRISE ÎN DOCUMENTELE PREZENTATE.

ANUNȚ – DEPUNEREA CERERILOR ÎN VEDEREA REFACERII DISCIPLINELOR

TERMENUL LIMITĂ PENTRU DEPUNEREA CERERILOR LA SECRETARIATUL FACULTĂȚII ȘI ACHITAREA TAXEI CORESPUNZĂTOARE REFACERII DISCIPLINELOR NEPROMOVATE ÎN ANII ANTERIORI ESTE 17 0CTOMBRIE 2019

vezi mai mult...

„cel mai bun mod de a-ți prezice viitorul este să începi să ți-l creezi”

- Abraham Lincoln -

Carnet de note

De interes

Repartizare pe Grupe

finalizare studii

sesiuni examene și restanțe

orar

structura anului universitar

contracte

formulare

informații generale

planuri de învățământ

Cupa "Leon Teodorescu"

Liga Studenților și Absolvenților din UNEFS împreună cu Universitatea Națională de Educație Fizică și Sport organizează Cupa "Leon Teodorescu". Competiția se adresează echipelor mixte, constituite din studenți sau absolvenți UNEFS, care se vor întrece la următoarele discipline sportive: baschet, handbal, volei, tenis și fotbal.
Detalii și înscrieri online se pot face pe pagina de Facebook a LSA-UNEFS.

Reprezentare UNEFS în competițiile sportive

Programul Erasmus

Erasmus Plus reprezintă o oportunitate de formare pentru studenţi şi cadre didactice în spaţiul academic european. Se acordă un grant (o bursă) ca sprijin financiar, pe care Comisia Europeană şi Fondul PHARE îl oferă studenţilor şi profesorilor aflaţi în mobilităţi,pentru a-şi completa cheltuielile de întreţinere într-o altă ţară.

Consiliere în Carieră