pentru studenți

Anunțuri

Rezultate admitere doctorat 2020

ANUNȚ

Cererile pentru cazare în căminele UNEFS, pentru anul universitar 2020 – 2021, se vor transmite pe email, pe adresa secretariat@unefs.ro, în perioada 14 – 23.09.2020. Modelul de cerere poate fi descărcat de la acest link: https://unefsb.ro/pentru-studenti/formulare Cazare studenților se va realiza pe data de 02.10.2020, începând cu ora 9.00.

Înscriere program de formare continuă Joc și mișcare pentru școlarii mici

UNIVERSITATEA NAŢIONALĂ DE EDUCAŢIE FIZICĂ ŞI SPORT BUCUREŞTI Organizează programul de formare continuă: Joc și mișcare pentru școlari mici Durata: 82 ore Număr credite: 20 Grup țintă: cadre didactice din învățămâtul primar Taxă promoțională: 450 lei PERIOADĂ DE ÎNSCRIERE: 14 septembrie 2020 – 15 octombrie 2020 Informații suplimentare puteți obține accesând acest link.

vezi mai mult...

„cel mai bun mod de a-ți prezice viitorul este să începi să ți-l creezi”

- Abraham Lincoln -

Carnet de note

De interes

structura anului universitar

contracte

formulare

informații generale

planuri de învățământ

Cupa "Leon Teodorescu"

Liga Studenților și Absolvenților din UNEFS împreună cu Universitatea Națională de Educație Fizică și Sport organizează Cupa "Leon Teodorescu". Competiția se adresează echipelor mixte, constituite din studenți sau absolvenți UNEFS, care se vor întrece la următoarele discipline sportive: baschet, handbal, volei, tenis și fotbal.
Detalii și înscrieri online se pot face pe pagina de Facebook a LSA-UNEFS.

Reprezentare UNEFS în competițiile sportive

Programul Erasmus

Erasmus Plus reprezintă o oportunitate de formare pentru studenţi şi cadre didactice în spaţiul academic european. Se acordă un grant (o bursă) ca sprijin financiar, pe care Comisia Europeană şi Fondul PHARE îl oferă studenţilor şi profesorilor aflaţi în mobilităţi,pentru a-şi completa cheltuielile de întreţinere într-o altă ţară.

Consiliere în Carieră